Sygetransport

Er uheldet ude, og en person er kommet til skade, så står vi til rådighed. Skal personen fragtes til et hospital er vi behjælpelige med både uddannet personale og nyt, professionelt udstyr.
0 +
Års erfaring

Transport til erhverv og private

Hos Sommers Ambulance Service står vi klar, når der er behov for hjælp. Uddannet personale og moderne udstyr sikrer dig en tryg og behagelig oplevelse.

Er uheldet ude, og en person er kommet til skade, så står vi til rådighed. Skal personen fragtes til et hospital er vi behjælpelige med både uddannet personale og nyt, professionelt udstyr.

Hos Sommers Ambulance Service tilbyder vi både ambulancekørsel og liggende sygetransport. Ved ambulancekørsel er der mulighed for behandling undervejs, hvor liggende sygetransport tager udgangspunkt i selve transporten.

Uanset hvilken service du ønsker, kan du være sikker på, at modtage den korrekte hjælp og støtte under hele transporten. Vores fornemmeste opgave er, at du føler dig tryg og set under hele transporten eller behandlingen.

Tryg og sikker transport

En sygetransport hos Sommers Ambulance Service vil du opleve som en tryg og sikker oplevelse. Vi har særligt uddannet personale der tager hånd om patienten frem til destinationspunktet.

Vi har ligeledes det nyeste materiale, herunder køretøjer, som er særligt komfortable både for patienten og personalet, så de let og ubesværet kan manøvrere under hele transporten.

Alle vores køretøjer er udstyret med alt nødvendigt udstyr, materialer og redskaber. Skulle der, mod forventning, opstå komplikationer under transporten, er vores personale rustet til, at kunne reagere og udøve hjælp med det samme. Du finder derfor både uddannet og kompetent personale samt funktionsdygtigt køretøj og udstyr.

Få et tilbud

Kontakt os for sygetransport

Hjælpen er nær hos Sommers Ambulance Service. Tag endelig kontakt så vi sammen kan identificere dine krav og behov til en sygetransport. Vi kører i hele Danmark og er ligeledes også til rådighed udover landets grænser. Uanset om du som privat person, eller du henvender dig som erhverv, er vi klar til at løse dine udfordringer så du kan komme sikkert frem på din vej og modtage den rette behandling.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller ligninende, er du altid velkommen til at kontakte os.

Telefon

42 909 911

info@sommersas.dk