SAMARITTER TIL ENHVER LEJLIGHED

Vores samaritter sætter en høj standard inden for kommunikation, behandling og tryghed. Det sikre trygheden ved dit event.

Samaritter

Det rigtige team, skræddersyet til dit event

Vores samaritter sætter en høj standard inden for kommunikation, behandling og tryghed. Det sikre trygheden ved dit event.

Samaritterne er alle frivillige og de er med til at sikre en hurtig og effektiv behandling af tilskadekommende.

Vi er behjælplige med alt lige var et plaster til at ringe 112 hvis uheldet er ude.
Vi er tit kendeteget ved vores iøjnefaldende uniformer, et smil på læben og et til tider lidt spejdende blik.

Hvad koster det?

Der er ikke to events der er ens. Derfor starter vi altid med en uforpligtende telefon samtale, hvor vi spørger ind til eventet og dets udformning.

Det kommer meget an på størrelse, antal mennesker, hvilke risici der er forbundet med eventet og hvor eventet er placeret.

Kontakt os på info@sommersas.dk  Tlf. 42 909 911 // 51 412 112

Få et tilbud

Har du brug for førstehjælpskurser eller hjælp til dit event?

Kontakt os i dag, og få et tilbud på vores service ud fra dine behov.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller ligninende, er du altid velkommen til at kontakte os.

Telefon

42 909 911

info@sommersas.dk

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Vi forstår, at der kan være en række spørgsmål om vores tjenester, og vi er her for at give dig klarhed og tryghed. Læs videre for at finde svar på de mest almindelige spørgsmål, eller kontakt os direkte, hvis du har brug for yderligere assistance.

Ring straks til alarmnummeret 112 for akut assistance. Vores ambulancer er døgnåbne og klar til at reagere på nødsituationer.

Vi fokuserer ikke kun på ambulancekørsel, men strækker os også til professionel nødbehandling ved events. Vores fusion med EMS Ambulance har styrket vores service og forpligtelse til højt serviceniveau.

Ja, vi tilbyder forskellige førstehjælpskurser åbne for alle interesserede. Vores kurser dækker alt fra basal førstehjælp til brandslukning.

Vi tager beskyttelse af patienternes personlige oplysninger meget alvorligt og følger strenge fortrolighedsprocedurer i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Ja, vores ambulancer er udstyret med avanceret medicinsk udstyr og bemandet med erfarne sundhedspersonale for at sikre optimal behandling under transport.